Rakennussähkösuunnittelu

Tarjoamme asiantuntijapalveluina teollisuuden, julkisten rakennusten ja kiinteistöjen sähköistyksen, tietojärjestelmien, tele- ja turvajärjestelmien suunnittelua. Erityisosaamistamme ovat mm. sairaalatilojen sähkösuunnittelu, valaistuksen ohjausjärjestelmät, valaistuslaskelmat ja 3D-mallinnus.

Prosessisähköistys ja automaation HW-suunnittelu

Osaavasta henkilöstöstämme löytyvät asiantuntijat teollisuuden prosessisähköistykseen ja automaatioon HW-sähkösuunnitteluun.

Sähköalan konsultointi

Teemme sähköjärjestelmiin liittyvät selvitykset esimerkiksi järjestelmän modernisoimisesta laitteiden ikääntyessä ja varaosien saatavuuden loppuessa. Etsimme kohteeseen sopivat kustannustehokkaat vaihtoehdot. Lisäksi laadimme kustannusarviot ja energiansäästö– ja takaisinmaksulaskelmat esimerkiksi aurinkosähköjärjestelmän hankinnasta. Sähköverkkojen mitoituslaskelmatkin on mahdollista saada meiltä.

Valvontatehtävät ja projektinhoito

Tarjoamme kokonaisvaltaista projektinhoitoa aina sähkösuunnittelusta käyttöönottoon ja käytönopastukseen asti. Kokeneet asennusvalvojamme tulevat mielellään tueksi projektiinne valvomaan, että tilattu työ tulee tehdyksi niin kuin on sovittu.